keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Pitkän miettimisen ja pähkäilyn jälkeen olemme päätyneet hakemaan rintamamiestalo-projektia vauhdittamaan huonevastaavat. Olisitko sinä halukas toteuttamaan ja ideoimaan yksin tai parin kanssa jonkin rintamamiestalon huoneita? Jaossa ovat keittiö, olohuone, eteinen ja kammari. Käytännössä on varmaan järkevintä niin, että Erja kasaa talon ja projektiin valitut huonevastaavat kokoontuvat joko fyysisesti tai sitten virtuaalisesti. Tämä siksi, että talosta tulee yhtenäinen, eikä lopputulos näytä neljän eri ihmisen luomukselta. Nukkekotiyhdistys myöntänee projektille jonkinmoisen rahallisen avustuksenkin.

Talossa tulee asumaan nukkekoti"hullu" perhe. Perheen koko on vielä auki. Sisustuksen teemaksi valittiin vuosi 2011, eli talon halutaan näyttävän siltä miltä rintamamiestalot tänäpäivänä näyttävät. Kukaties kymmenen vuoden päästä kokoonnumme remppaamaan taloa uudelleen ;)

Laita ilmoitus halukkuudestasi osallistua (lotta.satomaa @ kolumbus.fi ,poista välit) niin katsotaan, josko saisimme mukavan ja ahkeran porukan kasaan viemään tätä projektia eteenpäin. Ilmottautua voi maaliskuun loppuun asti.

HUOM! Nukkekotiyhdistys on puuhaamassa rintamamiestalo-aiheista tapaamista loppukesästä tai alkusyksystä. Jos joku tietää jo tarkempaa infoa, kertokoon. :)

4 kommenttia:

 1. Seuraavassa Nukkekoti-lehdessä 1/2013 on asiasta tietoa. Tapahtumaa on suunniteltu elo-syyskuun vaihteseen tai jollekin syyskuun viikonlopulle. Paikkakunta on Keuruu. Jatkan järjestämistä kunhan tiedän montako olisi tulossa ja mikä ajankohta sopii useimmille, joten kiinnostuneet, lähetelkääpä sähköpostia allekirjoittaneelle! :)
  terv. Maija
  maija. k. salo @ gmail. com
  (poista välilyönnit)

  VastaaPoista
 2. Asian vierestä. Pohdin miten saisin liitetty rintamamiestaloni nro 67 sivut listaanne? Sivut alkutekijöissään, niinkuin siis talonkin rakentelu. t. Satu Holmevaara http://rintamamiestalonro67.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Minä kans ilmoittaisin rintamamiestalo nro 83 sivun listalle. On aika alussa vasta projekti. T.Jaana Hakola
  http://www.talo83.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kiinnostuneille tiedoksi: Lisätietoa rintamamiestalokurssista, joka järjestetään Keuruulla 7.-8.9.2013, löytyy osoitteesta http://www.nukkekotiyhdistys.fi/ajankohtaista.html

  VastaaPoista