sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Vietimme(Riika & Elina) tänään oikein mukavan iltapäivän suunnitellen yhdistyksen talon olohuonetta. Totesimme talossa asuvan perheenolevan tosiaan hurahtanut, koska saimme olohuoneeseen mahtumaan kahdeksan nukkekotia ja pienoishuonetta! Tosin emme jaksaneet laskea, montako pienoishuonetta mahtuu koko seinän mittaiselle, oven yläpuolella olevalle "varastohyllylle".

Mulla on tuossa vieressä Erjalle vietäväksi tapettia, ja katson jos löytyisi keskivaaleaa viilua (valkolakattu tammi?) lattiaan.

Ohessa Riikan loisteliaat muistiinpanot asiasta, viimeisessä kuvassa on hiukan värimaailmaakin. Tosin a) meiltä alkoi loppua päivänvalo b) verhokangas oli väärässä osoitteessa c) skannattuna ja ruudulla nuo värit nyt ovat mitä ovat. Vaikkei alla olevasta uskoisi, samanlaiselle ja -väriselle paperille kaikki on merkitty.

Totesimme, että sähköistyksestä on syytä keskustella koko porukalla. Laitammeko ledejä vai henkulamppuja?

5 kommenttia:

 1. Hyvä hyvä! te ootte ollu ahkerina. Me aloitetaan Marian kanssa suosiolla vasta joulun jälkeen. Ideointia jo tietenkin mielessä aiemminkin :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä suunnitelma ja hyvät värit! Mä kannatan hehkulamppuja: enemmän polttimovalikoimaa, parempi valon väri, vähemmän säätöä vastusten kanssa y.m.

  VastaaPoista
 3. Elina, me unohdimme kirjata paperille ne puheenjohtajien naama"taulut"... no kyllä ne sinne mahtuu! Nyt pitää vain saada joka pj:sta kunnon kasvokuva, mieluiten siltä ajalta kun olivat puheenjohtajia. Suoraan edestä, otsa mahdollisimman paljon näkyvissä. Kuka ne voisi hankkia? oma passikuvani mulla tietysti on.
  t. Riika

  VastaaPoista
 4. Ei sitten puutu kuin Ainon ja Päivin:-)

  VastaaPoista
 5. Näyttäpäs jo hyvälle täällä nämä suunnitelmat :) - Johan tämä melkein on pulkassa...

  VastaaPoista