torstai 23. huhtikuuta 2015

Kuuluisat viimeiset sanat

Lausuin kuuluisat viimeiset sanani kuukausi sitten Riikalle. Olimme turhaan yrittäneet pohtia henkilöä jota voisimme pyytää tekemään meille ristipistomaton Talo nro 20 olohuoneeseen, ja kun ei ketään hullua, joka suostuisi tekemään noin pieniä pistoja tullut nopeasti mieleen, lausuin sanat:

"Äkkiäkös sen pistelee."

Nuo sanat eivät nyt ehkä jääneet viimeisiksi sanoikseni, mutta pienen henkisen kriisin ne aiheuttivat. Kuka käyttää 7,7 cm x 5,6 cm kankaan palaseen kaiken vapaan työajan kahden viikon ajalta? Ei, minulla ei ole kuin max 5-6 tuntia päivässä nukkekoteiluun, usein vähemmän, mutta silti...

Mutta tulos oli kyllä sen arvoinen. Harvoin olen omista tuotoksistani ylpeä, mutta tämä on kyllä supermagee... Design on Riikan ja minun yhteinen, mutta koska se on tehty syksyllä, valitsin mattoon hiukan vaaleammat värit sekä lisäsin ja muutin hiukan kalustusta. Toivottavasti Riika tunnistaa vielä samaksi matoksi. Te muut pääsette arvioimaan sitä kesällä ilmestyvästä Nukkekotilehdestä (3/15), johon lupaamme toimittaa originaalin mattomallin sovellettavaksi (sillä kaikillahan on pieni kasa kirjontalankoja odottamassa aikaa parempaa.)

Terveisin,
Elina

1 kommentti:

  1. Onpa huikee matto! Ei onnistuis multa. Odotan mielenkiinnolla lehteä.

    VastaaPoista